Szükségünk lesz a google bejelentkezési adatainkra, illetve a telefon azonosítójára. Ezt úgy tudjátok megnézni, hogy a tárcsázóba a *#*#8255#*#* számot beütve, a képen látható kódot kell kimásolni:
Ezeket csak meg kell adni a programban:
Bejelentkezés után már lehet is keresni, természetesen több fajta módon, és tölthetőek az alkalmazások! Jó töltögetést!
köszi ott fönt azt írja, hogy ki kell keresni a megfelelő alkalmazást, na most ahhoz, hogy megváltoztassam pld. a betűnagyságot az ikonok alatt, ahhoz melyik alkalmazást keressem?
szornyu - ezt is lehet úgy, ahogy a PC-re töltöm és utána a telefonra? rákattintottam a telepítésre azt mondja, hogy hamarosan le lesz töltve a gépemre utána ok és fogalmam sincs, hová teszi, szerintem a PC-re nem, akkor most mi van, szóval én ezt nagyon nem értem. Oda is van írva, hogy telepítve, ide másolom: Fontomizer SP(Font for Galaxy) Fontomizer SP(Font for Galaxy) bottobuche /Irodai alkalmazások (15 661) Telepítve
Ahhoz hogy a telefonra tegye, engedélyezni kell a telefonon a mobil netet máshogy nem teszi rá. Tehát nem elég csak az USB kapcsolat. Egyszerűbb ha ezzel a progival letöltöd, majd mondjuk a MY Phone Explorer-el telepíted a telóra.
veszek egy router, úgy egyszerűbb lesz! a másik kérdésem, a telefonom telefonkönyvébe az összes gmail fiókom ímélcíme, telefonszáma bekerült, hogy tudom kitörölni, persze nem egyenként, hanem gondolom PC-vel ? Köszi ha segítesz! Ja és filmet számítógépen keresztül tudok letölteni a telefonra?
és itt hol látja a telefonomat ???? ha kijelölöm azt a 600 embert és kitörlöm akkor a gmail-ból törlődik nem a telefonból szerintem. Van egy androidos rész, de ott meg nincs egy lélek sem. Szóval nem értem (((
Már próbáltam használni a My Phone Explorer Portable-t, de az sem lát bele a telefonomba, nem tudom miért???? azt írja ki, hogy nincs kapcsolat, mit csináljak hogy legyen, a telefonomban mit állítsak be esetleg???
Nem a portable hanem a rendes verzió kell abban mindent pofon egyszerűen be tudsz állítani. Estére dobok össze egy leírást róla ha még itt nem lenne csak most nincs sok időm rá. (ebéd szünet)